Filme

#b'estfest 2013 #scurtmetraje silent cinema #summer camp 2013

"Silent Cinema" vine cu scurtmetraje de Cannes la B'ESTFEST 2013

Amatorii de scurtmetraje pot urmari in zona Silent Cinema o selectie inedita de productii ale genului ce cuprinde filme nominalizate la cele mai prestigioase gale ale industriei de profil, toate acestea fiind furnizate de ShortsUp. Timp de trei zile si trei nopti distractia se muta in B’ESTFEST Park asa ca, pe langa concerte, nu pot lipsi extra-activitatile. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekend-ul 5-7 iulie, in aer liber, in cadrul B’ESTFEST Park din Bucuresti-Tunari.

Gratie activitatilor din B’ESTFEST Park, nimeni nu se plictiseste in “orasul” de pe islazul comunei Tunari pentru ca in mini-vacanta de trei zile distractia si relaxarea sunt la ele acasa. Pe langa concerte si party-uri, fanii festivalului pot urmari scurtmetraje “in liniste”, la zona Silent Cinema powered by ShortsUP. Peste zece filme premiate in cadrul a numeroase gale internationale precum Festivalul de Film de la Cannes, Berlin sau chiar Gala Premiilor Academiei Americane de Film (Premiile Oscar) vor rula in fiecare zi de festival, lista completa a filmelor fiind detaliata mai jos.

ShortsUP este un proiect generat de ORICUM, care aduce in atentie cele mai valoroase scurtmetraje din lume prin evenimente sezoniere si recomandari online. ShortsUP isi propune, de peste 4 ani, sa reinventeze felul in care publicul interactioneaza cu filmele de scurtmetraj printr-un mediu de expunere unica, ce imbina filmul cu alte arte conexe.

Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in weekendul 5-7 iulie si include pe afis nume precum Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker alaturi de multi altii! Abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (199 RON), biletele pentru o singura zi (99 RON) si voucherele de camping (40 RON) fiind disponibile online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu. In zilele de festival, biletele vor fi disponibile si la casele special amenajate la intrarea in B’ESTFEST Park.

Mai multe detalii despre festival, program, conditii generale, posibilitati de cazare si transport sunt disponibile online, pe site-ul oficial al festivalului: www.bestfest.ro, precum si pe pagina de facebook: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea