Filme

#shutter #film #remake #horror #2008 #_shutter-2008

Shutter - primele ecouri

Un cuplu proaspat casatorit descopera imagini socante cu fantome in pozele pe care le-au facut dupa un tragic accident. Temandu-se ca manifestarile ar putea avea ceva in comun, incearca sa dea de urma acestor aparitii fantomatice. Curand insa, vor ajunge la concluzia ca unele mistere ar trebui sa ramana nerezolvate... Filmul este un ramake dupa o pelicula japoneza.

Primele reactii

Fiind remake -ul unui film thailandez, in locul unuia japonez, asa cum ne-am obisnuit, nu inseamna ca Shutter este un remake horror mai bun decat celelalte. Filmul va avea premiera in Romania pe 9 mai.

Contra

ReelViews: Remake-urile horror asiatice, pur si simplu nu sunt pentru critici , iar Shutter nu este nicio exceptie (James Berardinelli)

Hollywood Reporter: Shutter continua seria obisnuita a imaginilor inspaimantatoare cu femei moarte care apar in cele mai neobisnuite locuri si care se misca cu incetinitorul (Frank Scheck)

Variety: O distributie blanda si un remake nereusit dupa un film horror thailandez din 2004, care el insusi incearca sa se conformeze normelor horror-ului japonez. Shutter este foarte slab la categoriile: inspaimantare, atmosfera si distributie (Dennis Harvey)

Entertainment Weekly: Oare viitorul remake horror va contine un aparat telegrafic posedat sau un camion condus nebuneste de o fantoma? Orice ar fi, nu poate fi mai incapabil ca Shutter (Entertainment Weekly)

Pro

Globe and Mail: Prin prezentarea facuta de catre studiourile 20th Century Fox, Shutter are aspectul unui horror asiatic corespunzator (Stephen Cole)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Shutter

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea