Filme

#filme noi #sharon stone #filme #distributie film # attachment

Sharon Stone va juca in Attachment

Sharon Stone va juca intr-un thriler cu accente erotice care va fi regizata de Tony Kaye . Productia se intituleaza "Attachment", iar Sharon va juca rolul unei femei casatorite care are o aventura de o noapte cu un student.

Filmul se anunta a fi unul foarte incitant, palpitant si plin de suspans. Povestea se invarte in jurul personajului principal (Sharon Stone) care ii este infidela sotului sau. Femeia seduce un tanar cu care intretine relatii sexuale, dar care ulterior incepe sa o urmareasca si hartuiasca. Barbatul dezvolta o pasiune si o obsesie in acelasi timp pentru ea, motiv pentru care incepe sa se intalneasca cu fiica acesteia. In acest fel, povestea devine destul de dramatica si urmareste firul povestii care se deruleaza intre cei doi.

Actrita in varsta de 53 de ani este perfecta pentru acest rol, mai ales dupa ce a jucat in seria de filme "Basic Instinct", productie in care erotismul si infidelitatea erau subiectul principal. In urma experientei pe care actrita a deprins-o in urma acestui film, productia din 2011 se anunta a fi una foarte buna.


Scenariul este scris de Christopher Denham, iar filmarile urmeaza sa inceapa luna aprilie a acestui an.

Regizorul Tony Kaye a mai produs filme precum Detachment , Black Water Transit (2010), American History X , dar si o productia auto-finantata denumita Lake of Fire.

Sharon Stone este atat actrita, cat si producatoare de film. Actrita s-a facut remarcata in anul 1990, in filmul "Total Recall" in care a jucat alaturi Arnold Schwarzenegger. Totusi, actrita a devenit celebra datorita rolului din "Basic Instinct", realizat in anul 1992. In acest film ea a jucat alaturi de Michael Douglas.

Dincolo de acest lucru, Sharon Stone a primit o serie de premii, printre care un premiu Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune-drama, in 2004, datorita rolului sau de invitat special in serialul "The Practice", dar si Globul de aur pentru rolul din productia "Casino" in 1995. Acelasi film i-a adus si o nominalizare la Oscar.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea