Filme

#sharon stone #andy garcia #romania #productie film

Sharon Stone si Andy Garcia vor veni in Romania, pentru urmatorul lor film

Actorii Sharon Stone si Andy Garcia au fost distribuiti in pelicula independenta "What About Love", iar cu aceasta ocazie vor veni sa filmeze in Romania.

La productia noului proiect cinematografic va participa si casa de productie Castel Film.

Filmarile, care vor debuta la sfarsitul lunii iunie, vor avea loc atat in Bucuresti (la studiourile Castel Film), cat si in tara, in diverse locatii ( de exemplu, pe Transfagarasan).

Cei de la Castel Film au initiat deja un proces de casting, pentru selectarea a 10 actori romani, care vor primi roluri in productia "What About Love".

Vedetele de la Hollywood vor interpreta in noua productie rolul parintilor protagonistei- o tanara americana care calatoreste in Europa cu iubitul ei spaniol, in al carui rol il regasim pe Miguel Angel Munoz.

Sharon Stone , care a devenit celebra in plan international dupa rolul din "Instinct primar" (1992) a primit un premiu Globul De Aur in 1995, iar in 2004, a fost recompensata cu un premiu Emmy- pentru cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune-drama.

Actorul Andy Garcia este cunoscut din filme precum "Pantera roz 2", "Chihuahua de Beverly Hills", "Acum sunt 13", "Orasul pierdut" sau "Modigliani".

Sursa foto: mnotobsessed.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea