Filme

#filme noi #sharon stone #filme #andy garcia #filmari romania #what about love

Sharon Stone si Andy Garcia vor filma la Arefu, in Arges

Actorii Sharon Stone si Andy Garcia vor incepe filmarile pentru pelicula "What About Love", la sfarsitul acestei luni. Acestia vor demara lucrul in tara noastra, urmand sa viziteze nordul Argesului, pentru filmari pe Transfagarasan, in zona localitatii Arefu.

Totodata, o parte din scenele peliculei "What About Love" vor fi turnate la Bucuresti.

Nicholas Cage a filmat si el in Romania pentru "Ghost Rider 2", in nordul Argesului, iar dupa aceasta experienta localnicii asteapta sosirea echpiei de filmare si a celebrei protagoniste din "Basic Instinct".

"As vrea sa joc in film ca figurant, daca nu, macar sa ne primeasca sa asistam si noi la filmari. De-abia astept sa vina Sharon Stone", a declarat un localnic din Arefu.

Casa de productie Castel Film cauta actori romani pentru 10 roluri din film, iar cei mai multi angajati din productie vor fi romani.

Dupa filmarile din tara noastra, Sharon Stone si Andy Garcia vor merge in Spania, deoarece pelicula spune povestea a doi tiner- o americanca si un spaniol- care calatoresc prin Europa.

Foto: hawtcelebs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea