Filme

#_sex-and-the-city-the-movie-2008 #sex #despre #totul #romantic #dragoste #comedie #film #city

Sex and the City: The Movie - primele ecouri

Carrie incearca sa descifreze dedesubturile sexului si ale ritualului intalnirii intr-un scop mai degraba jurnalistic.

Samantha are un palmares impresionant de barbati la activ, experimentand noi senzatii in fiecare zi, fara a se implica emotional.

Charlotte, e de moda veche si crede ca dragostea este raspunsul la toate problemele, dar tocmai ea nu o poate gasi.

Miranda , o avocata de succes, joaca rolul femeii cinice care, desi cauta o idila adevarata, n-ar recunoaste acest lucru nici in ruptul capului.

La 4 ani de la evenimentele petrecute in ultimul episod al serialului TV, grupul de prietene se reuneste pentru noi aventuri si barfe in Manhattan.

Primele reactii

Fenomenul Sex and the City pierde din elan odata cu lansarea peliculei pe marele ecran, dar reuseste sa-si incante fanii, deja acaparati de serial. Pelicula va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 06 iunie.

Pro

Rolling Stone: Pe langa perechile de pantofi, stilul cosmopolitan si barbatii neloiali, Sex and the City a fost un serial despre legaturile dintre femei. Prin cele mai bune exemple, filmul arata de ce aceste legaturi sunt atat de puternice (Peter Travers)

Washington Post: Judecat dupa standardele serialului, filmul reuseste sa comprime o povestea unui sezon intreg in doua ore si jumatate de maraton printre barbati, suferinta si Manolos (Ann Hornaday)

Denver Rocky Mountain News: Daca Sex and the City este un hit, este datorita farmecului personajelor si a prieteniei dintre femei. Femeile mature se vor duce la acest film pentru ca, in sfarsit, cineva a facut un film doar pentru ele (Lisa Bornstein)

Entertainment Weekly: Un film care face apel la prima aparitie a serialului. O dulce, trista si obraznica incantare de a fi in compania acestor femei (Owen Gleiberman)

Contra

ReelViews: Pentru cei care nu se considera fani ai serialului Sex and the City, acest film este o experienta groaznica . Poate cele mai lungi 148 de minute petrecute intr-un cinematograf anul acesta. Chiar si privitul ierbii este mai satisfacator de cat acest film (James Berardinelli)

New York Observer: Un serial gratios, provocator, care a lucrat timp de sase sezoane in segmente de 30 de min., este distrus din cauza unei incercari de a ajunge pe marele ecran (Rex Reed)

New York Post: Acestui film nu ii prea putem spune o continuare a serialului. Este creat fara niciun motiv anume. Poate este creat pentru fanii depresivi care au plans la finalul serialului (Lou Lumenick)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Sex and the City: The Movie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea