Filme

#star trek #the a-team # mission impossible #seriale

Seriale de succes care au ajuns pe marile ecrane

La baza multor pelicule prezentate pe marile ecrane se afla seriale care au reusit sa ne tina lipiti de televizor ani la randul. Iata cateva din cele mai populare seriale TV care au fost readuse la viata de producatorii de la Hollywood.


Mission: Impossible


In anul 1966, pe micile ecrane din SUA debuta "Mission: Impossible", un serial in care erau prezentate aventurile unei echipe de agenti secreti, care trebuia sa duca la bun sfarsit misiunile care le-au fost incredintate. Serialul a rulat pana in anul 1973 si a fost resuscitat in anul 1988.

In 1996, filmul este adus pe marile ecrane in haine noi si cu un Tom Cruise distribuit in rolul simpaticului agent Ethan Hunt. Adaptarea a fost urmata de alte trei continuari: "Mission: Impossible II" (2000), "Mission: Impossible III" (2006) si "Mission: Impossible - Ghost Protocol" (2011).


Star Trek


Tot in anii' 60 isi facea aparitia "Star Trek", unul dintre cele mai longevive seriale din toate timpurile. Seria originala, conceputa de Gene Roddenbery, a avut parte de alte variante mai mult sau mai putin spectaculoase: "Star Trek: The Next Generation", "Star Trek: Deep Space Nine", "Star Trek: Voyager" si "Star Trek: Enterprise".

In ceea ce priveste adaptarile pentru marele ecran, primul lungmetraj, intitulat "Star Trek: The Motion Picture", a debutat in urma cu exact 34 de ani. Aventurile navei Enterprise au fost bine primite de public si au generat alte 11 urmari.


The A Team


"The A Team" este un alt serial TV cu mare priza la telespectatori. Povestea fostilor soldati din Vietnam care pun bazele unei echipe de mercenari a fost readusa in atentia spectatorilor in anul 2010. In ciuda faptului ca a beneficiat de aportul unor actori talentati (Liam Neeson, Bradley Cooper etc.), ecranizarea a pierdut din farmecul seriei originale.


Sex and the City


"Sex and the City" este unul dintre cele mai premiate seriale TV de la sfarsitul anilor '90 si inceputul anilor 2000. Serialul prezinta aventurile lui Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York si Miranda Hobbes, patru femei cu personalitati puternice, care-si povestesc reciproc experientele sentimentale. Serialul a avut parte de doua ecranizari ("Sex and the City" - 2008, respectiv "Sex and the City 2" - 2010). Din pacate, ambele versiuni cinematografice ale lui "Sex and the City" au beneficiat de scenarii mai putin inspirate.



Sursa foto: fanpop.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea