Filme

#sergiu nicolaescu #3d #film romanesc

Sergiu Nicolasescu vrea sa realizeze primul film romanesc 3D

Sergiu Nicolaescu crede ca a sosit timpul ca si in Romania sa se filmeze in 3D. Intr-un interviu acordat cinemapro.ro, veteranul cineast a marturisit ca isi doreste sa realizeze primul film 3D romanesc, daca ar avea toate conditiile necesare unui asemenea proiect.

"Un film 3D nu poate fi gandit modest. Ar trebui sa fie un film de dimensiuni puternice, istorice. Ar putea fi despre Primul sau Al Doilea Razboi Mondial. Asta ar merita facut", este de parere Sergiu Nicolaescu.

Pana ca proiectul sau 3D sa devina o certitudine, Nicolaescu se pregateste pentru o noua lansare: o continuare a comediei "Poker". Pelicula urmeaza sa aiba premiera in toamna acestui an.

"'Poker' este a doua comedie din cariera, dupa ' Nea Marin Miliardar ', si voi incepe sa lucrez la o continuare. Despre ce va fi? Poveste de viata de astazi, o lume nebuna, un haos total. Va fi despre viata de astazi din Romania. Vor fi in continuare o parte din actorii care au fost in primul 'Poker': Horatiu Malaele , Valentin Teodosiu , Vladimir Gaitan . Nu pot inca sa va spun ce alte nume noi vor mai juca in film", a spus regizorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea