Filme

#the expendables #filme noi #filme #sean connery #distributie film #expendables 3

Sean Connery ar putea juca in "Expendables 3"

Sean Connery (81 de ani), primul actor care i-a dat viata agentului James Bond, ar putea reveni pe marile ecrane cu un rol in cea de-a treia parte a peliculei de actiune "Expendables".

Regizorul Simon West a dezvaluit intr-un interviu ca, n cazul in care s-ar filma "Expendables 3", si-ar ca dori sa-l convinga pe Connery sa accepte un rol.

"Nu stiu cine ar mai trebui inclus in cea de-a treia parte. Ar fi grozav sa-l conving pe Sean Connery sa revina. Nu stiu daca el si-ar dori, insa eu vreau sa-l am pe Sean Connery", a declarat West pentru PA.

Cea de-a treia parte a francizei ar putea avea parte de o distributie impresionanta. Presa internationala scrie ca Nicolas Cage, Harrison Ford si Clint Eastwood poarta deja o serie de negocieri.

Sean Connery s-a retras din activitate in urma cu aproape zece ani. Ultimul film in care actorul scotian a aparut a fost "The League of Extraordinary Gentlemen" (2003).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea