Filme

#filme noi #filme #festival film #oscar 2012 #next 2012 #scurtmetraj oscar

Scurtmetrajele de Oscar, prezente la Festivalul NexT 2012 (VIDEO)

In cadrul Festivalului International de Film NexT, desfasurat in perioada 28 martie-1 aprilie vor fi prezentate scurtmetrajele nominalizate la premiile Academiei americane de film, dar si castigatorul din 2011, potrivit organizatorilor.

Programul se va desfasura sub denumirea de "OScar Nights" si va avea loc pe 30 martie, de la ora 20.30, la Cinema Scala.

Biletul pentru acest eveniment costa 15 lei, daca este achizitionat in avans si 20 de lei daca se cumpara in ziua proiectiei. Pe baza acestui bilet se face accesul si la petrecerea din aceesi seara.

"Oscar Night" debuteaza cu proiectia "God of love" ("Zeul Iubirii), in regia lui Luke Matheny. Acesta este castigatorul de anul trecut al Oscarului, pentru categoria scurtmetraj de fictiune .



Castigatorul din acest an al premiului Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de fictiune a fost desemnat "The shore" (Malul), in regia lui Terry George . Productia spune povestea de prietenie dintre Joe si Paddie, despartiti timp de 25 de ani de conflictul nord-irlandez.



Foto: nextfilmfestival.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea