Filme

#scarlett johansson #black widow #spin off

Scarlett Johansson va fi Black Widow si intr-un viitor spin-off

Scarlett Johansson va intra in costumul lui Black Widow pentru a treia oara intr-un film in care aceasta va fi eroina principala, relateaza aceshowbiz.com.

Personajul Black Widow si-a facut aparitia in Iron Man 2, iar Marvel Studios a confirmat prezenta lui Johansson si in blockbuster-ul The Avengers. Acum, bosul de la Marvel, Kevin Feige, sustine ca negocierile sunt deja intr-o etapa avansata cu Johansson pentru ca actrita sa fie din nou Natasha Romanoff/Black Widow intr-un spin-off.

“Am initiat deja discutiile cu Scarlett despre un film special conceput pentru personajul ei”, a spus Feige pentru site-ul Superhero Hype, ieri, 22 septembrie, la lansarea DVD-ului Iron Man 2.

Deocamdata nu se cunosc mai multe detalii despre acest proiect, care este momentan in faza de dezvoltare.
Pana la viitorul film spin-off o vom vedea pe Scarlett Johansson in The Avengers ( ca agenta S.H.I.E.L.D.), ale carui filmari vor incepe in februarie 2011 . Premiera va avea loc pe 4 mai 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea