Filme

#filme noi #filme #scarlett johansson #distributie film #alfred hitchcock and the making of psycho

Scarlett Johansson, distribuita in pelicula "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho"

Scarlett Johansson va primi rolul actritei Janet Leigh in filmul " Alfred Hitchcock and the Making of Psycho". Pelicula descrie problemele intampinate de celebrul regizor Alfred Hitchcock cand a vrut sa realizeze thrillerul "Psycho".

Janet Leigh a fost nominalizata la Oscar, in categoria de "cea mai buna actrita in rol secundar", pentru rolul primit in thrillerul "Psycho".

"Alfred Hitchcock and the Making of Psycho" este regizat de Sacha Gervasi , iar scenariul este semnat de John McLaughlin. In calitate de producatori ii regasim pe Ivan Reitman , Joe Medjuck, Tom Pollack si Tom Thayer.

Alaturi de Johansson, Anthony Hopkins va interpreta rolul legendarului regizor, iar James D'Arcy va intra in pielea actorului Anthony Perkins din "Psycho". Helen Mirren joaca in rolul sotiei lui Hitchock, Alma.

In momentul in care Alfred Hitchcock a vrut sa transpuna povestea din "Psycho" pe marile ecrane s-a lovit de refuzul studiourilor. Motivul a fost explicat prin scenele de violenta extrema descrise in film. In aceste conditii, regizorul a strans singur un buget de peste 800.000 de dolari si, astfel, a produs cel mai important thriller al cinematografiei.

Foto: extracine.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea