Filme

#filme noi #sarcina #beyonce #a star is born #filmari beyonce

Sarcina lui Beyonce amana filmarile pentru filmul "A Star Is Born"

Sarcina lui Beyonce, anuntata in premiera duminica seara, in cadrul galei premiilor MTV VMA 2011, ar putea amana filmarile pentru productia " A Star Is Born ".

Cantareata a fost distribuita in rolul principal, insa odata cu sarcina, regizorul Clint Eastwood va fi cel mai probabil obligat sa gaseasca o noua actrita care s-o inlocuiasca pe Beyonce.

Clint Eastwood inca nu s-a hotarat ce actor sa aleaga pentru rolul principal, astfel ca sarcina lui Beyonce ii da mai mult ragaz sa gaseasca persoana potrivita. Pana acum, pe lista regizorului se afla Leonardo DiCaprio, Christian Bale si Will Smith.

"A Star Is Born" este un remake al musicalului cu acelasi nume, realizat in diverse versiuni.

Beyonce sustine ca rolul din musical este cea mai mare oportunitate de a-si demonstra calitatile de actrita si de cantareata, in acelasi timp.

Pana acum, Beyonce a jucat rolul principal in productii ca " Austin Powers in Goldmember ", "Pantera Roz", "Dreamgirls" sau "Obsessed".

Foto: Aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea