Filme

#filme noi #hollywood multiplex #ryan gosling #distributie film #a naibii dragoste #mediapro

Ryan Gosling debuteaza in comedie cu "A naibii dragoste"

Cunoscut publicului pentru rolurile sale din filme precum "The Notebook", "Fracture" si "My Blue Valentine ", Ryan Gosling isi face debutul in comedie cu filmul " A naibii dragoste "/ "Crazy, Stupid, Love", care de vineri, 16 septembrie 2011, va putea fi vizionat, in premiera, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova) si Cinema Florin Piersic (Cluj).

"Mi-am dorit dintotdeauna sa joc intr-o comedie, dar nu cred ca e fix genul de film cu care oamenii ma asociaza atunci cand ma vad, asa ca imediat ce mi s-a oferit ocazia, am acceptat pe loc. Daca mai pui ca mi-a placut si scenariul si ca am ras cu lacrimi cand l-am citit, nu mai ramane nimic de spus", a declarat Ryan Gosling despre aceasta experienta cinematografica unica in cariera sa de actor.

Alaturi de Ryan Gosling, in distributia filmului se regasesc nume grele ale Hollywood-ului precum Steve Carell, Julianne Moore, Marisa Tomei si Emma Stone, care, impreuna cu scenaristii filmului " Bad Santa ", promit sa faca din filmul de comedie "A naibii dragoste" un succes de casa.

Subiectul filmului il aduce in prim plan pe Cal ( Steve Carrell ), care, la 40 de ani, se poate lauda cu o viata de invidiat: are un serviciu bun, o casa superba, copii frumosi si este insurat cu iubita sa din liceu. Asta pana cand afla ca sotia lui, Emily (Julianne Moore), il inseala de ceva timp si ar dori sa divorteze. Inca in stare de soc, Cal incearca sa se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la intalniri de cateva zeci de ani ... este depasit de situatie. Astfel, incepe sa-si petreaca serile singur intr-un bar si are norocul sa devina protejatul lui Jacob Palmer (Ryan Gosling), un playboy tanar si atragator, care il ajuta sa o uite pe Emily si sa profite de noua sa libertate. Insa, in ciuda eforturilor lui, nu poate sa ignore ce ii dicteaza inima si toate drumurile il duc exact in punctul din care a plecat.

Critica de specialitate din SUA a avut cuvinte de lauda la adresa comediei "Crazy, Stupid, Love". Daca Globe and Mail l-a descris drept "o surpriza placuta", publicatia Detroit News considera ca filmul nu ar trebui ignorat la premiile Oscar. "Acesta este acel gen de film pe care Oscarurile il ignora, in general. Nu ar trebui sa o faca si de aceasta data. 'Crazy, Stupid, Love' este un film inteligent."

Din 16 septembrie, razi in hohote cu Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone si Marisa Tomei in productia "A naibii dragoste", o comedie Warner Bros. Pictures, distribuita de MediaPro Distribution in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova) si Cinema Florin Piersic (Cluj).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea