Filme

#filme noi #dracula #filme #russell crowe #distributie film # harker

Russell Crowe, pe urmele lui Dracula in "Harker"

Russell Crowe este in discutii cu Studiourile Warner pentru a juca in "Harker", o noua adaptare cinematografica a romanului " Dracula ", scris de Bram in 1897.

"Harker" va fi produs de Leonardo DiCaprio, cu in ipostaza de regizor. Alte informatii despre distributie inca nu au fost facute publice.

Pelicula "Harker" prezinta povestea contelui Dracula prin ochii detectivului Jonathan . Acesta lucreaza la Scotland Yard , Serviciul de Politie Metropolitana din Londra, si investigheaza multiplele crime pe care Dracula le-a comis in Marea Britanie.

Potrivit presei americane, Warner Bros. intentioneaza sa amane proiectul de mare anvergura " ", pentru a-i permite regizorului spaniol sa se concentreze asupra filmulul "Harker".

Printre viitoarele proiecte cinematografice in care va aparea Russell Crowe se numara musicalul " ", in care il va interpreta pe inspectorul Javert, si drama biblica "Noah".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea