Filme

#russell crowe

Russell Crowe face kung fu cu RZA

Din categoria “Believe it or not”, Russell Crowe se pregateste sa devina maestru kung fu in urmatorul sau film, anunta E! Online.

Artistul hip-hop si actorul RZA a dezvaluit pe covorul rosu de la MTV Video Music Awards de duminica seara, 12 septembrie, ca Russell Crowe a semnat pentru a juca in filmul The Man With the Iron Fist, o pelicula despre kung fu regizata chiar de fondatorul Wu-Tang Clan.

RZA va interpreta rolul unui fierar din China feudal, dar artistul nu a vrut sa dezvaluie ce rol va avea Crowe. “Nu vreau sa stric surpriza, dar Russell va fi cel mai mare bataus”, a spus RZA, adaugand ca Russell “este intr-o forma foarte buna de lupta”.

Filmarile la The Man With the Iron Fist (fara legatura cu supererou Marvel Comics , Iron Fist) incep in decembrie la Shanghai. “Este foarte obositor. Este un maestru in actorie. Sunt sigur ca voi invata multe de la el”, a mai mentionat RZA despre faptul ca ii va da indicatii regizorale lui Russell Crowe.

Actorul australian a mai colaborat cu RZA la filmul American Gangster pentru a carui coloana sonora au inregistrat chiar si o piesa impreuna. Cei doi sunt colegi si in filmul The Next Three Days, regizat de Paul Haggis .

RZA a inceput sa dezvolte proiectul despre kung fu in urma cu 5 ani cu ajutorul lui Quention Tarantino si Eli Roth. Acesta din urma este si unul din scenaristii filmului. The Man With the Iron Fist este produs de Universal si va avea un buget de 20 de milioane de dolari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea