Filme

#filme noi #filme #russell brand #distributie film #the hauntrepreneur

Russell Brand este 'The Hauntrepreneur'

Russell Brand a primit rolul principal in filmul ' The Hauntrepreneur ', informeaza variety.com. Filmul va fi produs in Studiourile Paramount, dar pana acum nu a fost facut public numele regizorului care se va ocupa de proiect.

Titlul 'The Hauntrepreneur' este un joc de cuvinte, format din 'haunt' (a bantui) si 'entrepreneur' (antreprenor). Comedianul Russell Brand va intrepreta rolul unui barbat excentric, angajat de o familie care s-a mutat recent in alt oras si care nu reuseste sa se acomodeze cu noile conditii de trai.

In incercarea sa de a uni familia, 'The Hauntrepreneur' creeaza o casa bantuita , plina de personaje ciudate. Thrillerul va fi lansat in 2014, noi detalii despre distributie si subiect urmand a fi facute publice in curand.

Russell Brand a jucat in 2011 in filmul 'Arthur' si a primit review-uri pozitive din partea criticilor de film. Acestia au spus ca britanicul este ideal pentru rolul unui 'om in toata firea care da in mintea copiilor'.

Pana la lansarea filmului 'The Hauntrepreneur', Russell Brand va putea fi vazut in musical-ul ' Rock Of Ages ', in care mai apar si Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin si Julianne Hough.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea