Filme

#filme noi #filme #rock of ages #premiera film #premiera film romania

"Rock of Ages", din 22 iunie in cinematografele din Romania

"Rock of Ages", adaptarea cinematografica a musicalului omonim care a facut cariera pe Broadway, va rula si in Romania incepand cu 22 iunie.

Filmul, in regia lui Adam Shankman ("Hairspray"), spune povestea a doi tineri dintr-un mic oras provincial, Sherrie si Drew, care se intalnesc intamplator pe Sunset Strip in timp ce incercau sa-si implineasca visul de a deveni celebri. Idila lor plina de incurcaturi este redata pasional pe ritmurile celor mai mari trupe din istoria rockului: Def Leppard, Joan Jett& The Blackhearts, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Twisted Sister, Poison, Whitesnake etc.

Cei doi indragostiti sunt interpretati de Julianne Hough ("Burlesque") si debutantul Diego Boneta, in timp ce distributia filmului este completata de nume consacrate ale cinematografiei internationale: Tom Cruise, Alec Baldwin, Russell Brand, Catherine Zeta-Jones si multi altii.

Trailer "Rock of Ages"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea