Filme

#paul giamatti #marion cotillard #david cronenberg #cosmopolis #afaceri #robert pattinson

Robert Pattinson face afaceri periculoase in "Cosmopolis"

Nu mai este o noutate faptul ca Robert Pattinson este unul dintre cei mai cautati actori americani, motiv pentru care tanarul star britanic reuseste sa-si treaca in calendar rol dupa rol in filme semnate de regizori importanti.

Dupa ce va incheia filmarile la -ul lui David Cronenberg. Filmul este inspirat de romanul cu acelasi nume al lui Don DeLillo.

Pattinson il va interpreta pe Eric Packer, un tanar si prosper om de afaceri care isi risca intreaga avere cand pariaza intr-o zi la bursa impotriva yen-ului japonez, noteaza Deadline.com. Insa noul sau plan de afaceri este foarte apoape de a avea consecinte fatale.

Actiunea din carte are loc pe parcursul unei singure zile intr-o limuzina luxoasa cu care Packer se plimba prin Manhattan cu scopul de a ajunge la o frizerie ca sa se tunda. Calatoria sa prin oras este impiedicata de blocaje de trafic, de vizita presedintelui american in metropola, de o inmormantare a unui star de muzica rap si de un protest violent.

Povestea este un studiu al ideii de capitalism intr-o metropola din viitor. Romanul este o reinterpretare moderna a celebrului Ulysses de James Joyce.

Din distributia filmului vor mai face parte va adapta scenariul filmului Cosmopolis dupa cartea lui DeLillo.

In aprilie il vom vedea din nou pe Robert Pattinson in drama Water for Elephants alaturi de Reese Witherspoon si mai apoi in Bel Ami unde joaca impreuna cu Uma Thurman.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea