Filme

#robert downey jr. #animatie 3d #peabody & sherman

Robert Downey Jr. - catel destept si vorbitor in "Peabody & Sherman"

Robert Downey Jr. a semnat recent cu Dream Works Animation, vedeta din Iron Man urmand sa fie vocea lui Mr. Peabody, un catel vorbitor extrem de destept care stie sa calatoreasca in timp cu ajutorul unei masinarii.

Mr Peabody este protagonistul desenului animat 3D "Peabody & Sherman", care urmeaza sa fie realizat  de Rob Minkof, cel care a regizat in trecut Lion King, Stuart Little si Forbidden Kingdom, anunta aceshobiz.com.

“Mr. Peabody este o anomalie genetica, este de parere Minkof. “Are frati si surori, dar care nu vorbesc si nu sunt caini super-destepti. Este un paria, care reuseste sa fie un invingator   facand atat de multe lucruri.”, a adaugat acesta.

Peabody & Sherman este o adaptare pentru marele ecran a unui serial de desene animate din anii ’50-60.  Mr. Peabody calatoreste in timp alaturi de baietelul Sherman, bunul sau prieten, cu scopul de a-l familiariza pe acesta cu evenimente si personalitati importante ale istoriei. 

Scenariul lui Peabody & Sherman va fi scris de Jeffrey Ventimilia si Joshua Sternin. Filmul va fi facut in intregime pe calculator, urmand sa fie lansat in 2014.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea