Filme

#filme noi #rihanna #filme #distributie film #fast and furious 6 #the fast and the furious

Rihanna, rol in cel de-al saselea film din franciza "The Fast And The Furious"

Rihanna a primit rolul unui personaj negativ in cel de-al saselea film din franciza "The Fast And The Furios" ("Furios si iute"), potrivit informatiilor furnizate de presa din Marea Britanie.

Artista va interpreta rolul unei femei fatale, avandu-i drept colegi de platou pe actorii Paul Walker si Vin Diesel, protagonistii din aceasta franciza. Scenele in care va aparea Rihanna urmeaza sa fie filmate la Londra, dupa cum se arata in The Sun.

Pentru Rihanna rolul din “The Fast And The Furious” reprezinta o confirmare a talentului sau actoricesc, deoarece in luna ianuarie 2012, ea si-a facut debutul in calitate de actrita cu un rol in “Battleship”.

Cantareata s-a lansat pe piata muzicala in 2005, iar primul sau single ajuns “number one” a fost piesa “S.O.S”. Au urmat alte trei piese, care au ajuns rapid pe pozitia intai in topurile muzicale, si anume “Umbrella”, “Take a Bow” si “Disturbia”.

Foto: catwalkqueen.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea