Filme

#filme noi #filme #ridley scott #blade runner 2

Ridlley Scott isi indreapta atentia spre "Blade Runner 2"

Pentru ca in numai cateva saptamani Ridley Scott va lansa "Prometheus", cineastul isi indreapta deja atentia spre noul proiect, "Blade Runner", care a fost anuntat inca de anul trecut si, care, s-a transformat intr-o continuare.

Compania producatoare a acestui film a anuntat ca cel care va imagina scenariul lui "Blade Runner 2" va fi Hampton Fanchter, autorul scenariului primului film. Nu se stiu foarte multe detalii despre povestea din acest sequel, ci doar s-a aflat ca intamplarile vor avea loc dupa cativa ani dupa ce s-a incheiat actiunea din primul film.

"Avem in plan o abordare foarte potrivita pentru aceasta continuare. Si, cu siguranta, protagonistul va fi o femeie", a declarat Ridlley Scott.

Pe de alta parte, producatorul Andrew A.Kosove a dezvaluit faptul ca in "Blade Runner 2" totul va fi schimbat, inclusiv distributia, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa nu-l mai revedem pe Harrison Ford.

Foto : www.shockya.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea