Filme

#ricky gervais #globurile de aur 2011 #golden globes #discurs

Ricky Gervais: "Pentru 3 ore in fiecare an Hollywood-ul se teme de mine. E minunat"

Comediantul britanic Ricky Gervais a fost gazda galei premiilor Globurile de Aur pentru a doua oara consecutive, insa a reusit sa supere vedetele de la Hollywood mai rau decat anul trecut si, cu siguranta, Asociatia Presei Straine de la Hollywood nu va mai repeta greseala de a-i incredinta inca o data show-ul.

Gervais a inceput in forta cu un pahar de bere si a continuat cu o serie de glume rautacioase la adresa unor vedete ca Charlie Sheen, Angelina Jolie, Johnny Depp, Mel Gibson sau Steve Carell pentru a se asigura ca anul viitor nu va mai fi prezent la Globurile de Aur.

Reporterii de la Deadline s-au intalnit cu actorul pentru un scurt interviu la petrecerea organizata de HBO dupa gala de premiere, iar acesta a fost foarte incantat de prestatia sa. Intrebat daca s-a distrat desfiintand vedetele de la Hollywood, Gervais a raspuns: “Bineinteles. Pentru 3 ore in fiecare an, Hollywood-ul se teme de mine. Este minunat”.

Insa Gervais nu se asteapta sa fie invitat sa prezinte si anul viitor, dar nici nu a intentionat sa faca o controversa din aparitia sa la Golden Globes 2011. “Nu este nimic de genul asta. Doar am facut ce stiu”, s-a aparat comediantul.
Totusi, actorul a fost destul de norocos incat sa nu fie intampinat cu critici din partea colegilor de breasla la finalul show-ului. “Cred ca nu a avut nimeni inca ocazia sa-mi reproseze ceva. Poate vor incepe de-acum incolo”, a glumit Gervais.

Monologul sau din deschiderea galei a starnit insa reactii contradictorii printre vedetele prezente. Daca unele dat dovada de simtul umorului, altele (Tom Hanks si Tim Allen ar fi un exemplu) l-au taxat cum au avut ocazia pe Gervais, spunand cand au fost invitati pe scena: “Cu totii ne aducem aminte cu placere de vremea cand Ricky Gervais era un comediant usor plinut, dar bun la suflet. Acum nu mai putem spune acelasi lucru.”

Puteti urmari discursul lui Gervais din deschiderea galei Golden Globes 2011 mai jos. Voi ce credeti? Este Ricky Gervais prea amuzant pentru Hollywood sau a mers prea departe cu glumele?
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea