Filme

#trofeu #richard gere #festival film #premiul marc aurelius #festivalul international de film de la roma

Richard Gere va primi premiul pentru intreaga cariera la Festivalul de Film de la Roma

Actorul american Richard Gere (61 de ani) va primi premiul marc aurelius pentru intreaga cariera. Trofeul ii va fi inmanat in timpul Festivalului International de Film de la Roma, ce se va desfasura in perioada 27 octombrie - 4 noiembrie, conform Mediafax.

In cadrul festivalului urmeaza sa fie prezentata si o versiune restaurata a peliculei "Days of Heaven" (1978), regizata de Terrence Malick si in care a jucat si Richard Gere. Cu aceasta ocazie, actorul va vorbi despre colaborarea cu Malick dar si despre primii sai pasi in lumea cinematografiei.

Richard Gere este cunoscut pentru roluri din filme ca "Pretty Woman", "American Gigolo", " An Officer and A Gentleman " si "Chicago", pelicula pentru care a fost recompensat cu un premiu Globul de Aur.

Vedeta militeaza de foarte multi ani pentru respectarea drepturilor omului in Tibet si este implicata in multe alte cauze umanitare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea