Filme

#lansare #hollywood #josh brolin #oldboy

Remake-ul peliculei "Oldboy" va fi lansat in toamna lui 2013

Remake-ul thriller-ului "Oldboy", care il are pe Josh Brolin in rol principal, urmeaza sa fie lansat in cinematografele americane pe data de 11 octombrie 2013.

Pelicula este regizata de Spike Lee, iar subiectul acesteia este dat de povestea unui director din domeniul publicitatii, care este rapit si tinut ostatic vreme de 20 de ani.

Dupa ce prizionierul este eliberat in mod inexplicabil, el se va dedica misiunii de a descoperi cine a stat in spatele rapirii sale bizare. Dorinta de razbunare il va prinde intr-o capcana a conspiratiei si a durerii.

Thriller-ul corean, regizat de Chan-Wook, care a inspirat remake-ul american, a primit marele premiul la Cannes in 2004.

Josh Brolin, protagonistul noii productii cinematografice, a jucat in "Best Laid Plans", "The Mod Squad", "Slow Burn", "All The Rage, Nightwatch", "Mimic", "Flirting Wth Disaster", "Bed Of Roses" si "Roadflower".

Sursa foto: cinema8.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea