Filme

#filme noi #filme #reese witherspoon #distributie film #barbatii sunt de pe marte femeile sunt de pe venus

Reese Witherspoon, intr-un film dupa cartea "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus"

Actrita Reese Witherspoon va face parte din distributia unui film realizat dupa celebra carte "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus", de John Gray.

Pelicula, aflata in regia lui Bryan Buckley va avea la baza un scenariu scris de Deborah Kaplan si Harry Elfront, dupa celebrul manual privind relatiile, scris de Gray in 1992. Filmarile pentru acest proiect sunt asteptate sa inceapa in luna ianuarie a anului viitor.

Bryan Buckley, regizorul acestei pelicule, este cunoscut pentru regia a peste 40 de reclame, ce au fost difuzate in timpul finalei Super Bowl.

Reese Whiterspoon (36 de ani) a aparut recent alaturi de Chris Pine si Tom Hardy in comedia "This Means War". Actrita este castigatoarea unui premiu Oscar, pentru interpretarea rolului June Carter- Cash, din "Walk The Line" (2006), filmul biografic dedicat muzicianului country Johnny Cash.

Foto: posh24.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea