Filme

#filme noi #hugh jackman #real steel #premiera film

Real Steel, din 6 octombrie si in cinematografele din Romania

" Real Steel ", noul fim in care apare Hugh Jackman , va rula si in cinematografele din Romania incepand cu data de 6 octombrie 2011.

"Real Steel" este o productie regizata de Shawn Levy ("Night at the Museum", " Date Night "). Hugh Jackman joaca in "Real Steel" rolul lui Charlie Kenton, un luptator trecut care si-a ratat sansa de castiga un titlu cand un robot de 100 de kg si 2 metri si jumatate inaltime a intrat in ring. Acum doar un manager neinsemnat, Charlie traieste de pe azi pe maine ansambland roboti din resturi pentru participa la meciuri de box ilegale.

Filmul incepe atunci cand Charlie ajunge la fundul sacului. Vrand-nevrand, face echipa cu fiul sau Max (Dakota Goyo), pe care nu-l mai vazuse de mult, pentru a construi si antrena un pretendent la titlul de campion. Miza e mare in arena nemiloasa si, totusi, Charlie si Max primesc o ultima sansa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea