Filme

#filme noi #filme #filme 2012 #filme tari #razbunatorii

"Razbunatorii" - filmul anului 2012

Vineri, 4 mai, va avea loc premiera filmului "Razbunatorii", productie in care se intalnesc cei mai multi super eroi pe metru patrat. Omul de Otel, Thor, Capitanul America, Hulk si Vaduva Neagra devin o superechipa in lungmetrajul The Avengers.

Filmul "Razbunatorii – The Avengers" a avut incasari de aproape 180 de milioane de dolari in lumea intreaga, desi nu a fost lansat inca pe marea piata de film din Statele Unite ale Americii. Totusi, in Mexic, Brazilia, Taiwan, Filipine,Hong Kong si Australia a avut incasari record. Mai mult decat atat, in Australia, "Razbunatorii – The Avengers" reprezinta a doua cea mai buna lansare cinematografica din istorie.

Conform specialistilor, "Razbunatorii – The Avengers" va atinge incasari de 600 de milioane in primele 10 zile de la lansarea in America si un miliard de dolari in total, depasind astfel sumele incasate de filmele separate in care apar toti super eroii, respectiv "Omul de otel" (2008, cu Robert Downey Jr.), "Omul de otel 2" (2010), "Thor" (2011, cu Chris Hemsworth) si "Capitanul America" (2011, cu Chris Evans).

Filmarile au fost realizate in studiuorile Marvel, sub atenta supraveghere a sefului Marvel Kevin Feige care a vrut sa formeze un univers al supereroilor pe marile ecrane.

Productia ii are in rolurile principale pe Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner si urmeaza sa aiba premiera in Romania in data de 4 mai 2012.

Asadar, daca esti fan al productiilor Iron Man, capitanul America, Hulk sau Thor, cu siguranta vei fi impresionat de filmul "Razbunatorii – The Avengers". Aici ii vei vedea pe eroii tai preferati intr-un film plin de actiune, dinamism, umor si poveste.

Pentru o experienta de neuitat este recomandat sa vezi filmul intr-un cinematograf adaptat perfect unei astfel de filmari.

Producatorii si criticii de arta sustin ca productia "Razbunatorii – The Avengers" este o oda adusa dreptatii cu orice pret si prieteniei in ciuda tuturor obstacolelor si a orgoliilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea