Filme

#film #despre oameni si melci # festival film chicago

Filmul lui Tudor Giurgiu, "Despre oameni si melci", la Chicago

Lungmetrajul "Despre oameni si melci" va fi proiectat la Festivalul International de Film de la Chicago. Evenimentul se va desfasura in perioada 11 - 25 octombrie, iar productia romaneasca va fi inclusa in sectiunea World Cinema Program.

Filmul lui Tudor Giurgiu va intra ulterior in concursul international al Festivalului de Film de la Varsovia, iar apoi va ajunge la Festivalul International de Film de la Valladolid, acolo unde regizorul roman a castigat, anul trecut, premiul pentru cel mai bun scurtmetraj european pentru filmului "Superman, Spiderman sau Batman".

"Despre oameni si melci" a fost declarat cel mai vizionat film romanesc din ultimul deceniu, cu un numar de aproape 52.000 de spectatori in cinematografe.

Din distributia filmului fac parte actori precum Andi Vasluianu, Dorel Visan, Monica Birladeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crisan, Ion Grosu, Clara Voda sau Alina Berzunteanu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea