Filme

#filme noi #filme #the great gatsby #lansare film

Producatorii peliculei "The Great Gatsby" i-au reprogramat data lansarii

Cei de la Warner Bros au anuntat ca pelicula "The Great Gatsby" nu va mai fi lansata la sfarsitul lunii decembrie, asa cum fusese stabilit initial, ci se amana pentru 2013.

Adaptarea 3D a romanului scris de Scott F. Fitzgerald ar fi trebui sa aiba lansarea pe 25 decembrie 2012, insa, potrivit noilor date, va avea loc in vara lui 2013.

Membrii studiourilor Warner Bros au mai amanat recent si alte pelicule, precum "Gangster Squad", "Gravity", "Bullet to The Head" si "Jack and The Giant Killer".

Prin amanarea datei de lansare a acestei productii au fost date peste cap planurile cinefililor si membrilor Academiei Americane de Film. Majoritatea vocilor sustineau ca Leonardo DiCaprio va primi o nominalizare la Oscar pentru partirura din "The Great Gatsby".

Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul lui Jay Gatsby. Lui Tobey Maguire ii revine partitura lui Nick Carraway, in timp ce Carey Mulligan intra in pielea lui Daisy Buchanan.

Foto: hollywoodreporter.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea