Filme

#matthew vaughn #james mcavoy #imagini #x-men:first class

Primele imagini din X-Men: First Class (FOTO)

Studiourile 20th Century Fox au facut publice primele trei imagini oficiale din X- Men : First Class , mult asteptata productie din seria X-Men.

Spre deosebire de fotografia “scapata” anterior pe Internet, in care toti apareau actorii apareau in costumele X-Men, de data aceasta acestia sunt imbracati normal.

Momentan, se filmeaza inca o data unele scene din X-Men: First Class, fara sa se stie care este adevaratul motiv .

“Filmam in momentul asta, avem multe de facut. Nicioadata nu am fost atat de presat de timp. Avem o data de lansare si trebuie sa ne tinem de ea”, spune Matthew Vaughn, regizorul filmului.

In ceea cea priveste competitia cu celelalte filme cu super-eroi din benzile desenate Marvel, Vaughn nu este deloc lipsit de modestie: "Voi spune urmatorul lucru: X-Men este un brand o mai mare decat Captain America, Thor si The Green Lantern la un loc".

Actorul James McAvoy a tinut sa precizeze ca X-Men: First Class nu este o continuare a peliculelor anterioare ale seriei: “Este un prequel.  Interpretez acelasi personaj (n.r - Charles Xavier), dar mai tanar”. 

Pe afisul filmului mai figureaza: Kevin Bacon,  Michael Fassbender, Jennifer Lawrencem etc.

X-Men: First Class va avea premiera pe 3 iunie 2011.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea