Filme

#film #cinema #timp liber #premiera film # program cinema #filme noiembrie # premiere luna noiembrie # program cinema bucuresti

VIDEO Ce putem vedea la cinema in luna noiembrie

Luna noiembrie aduce pe marile ecrane o multime de premiere de marca. De la pelicule nou-noute ce impresioneaza prin originalitate si pana la continuari ale unor filme care s-au dovedit a fi de succes, sfarsitul toamnei va incanta toti cinefilii, indiferent de gusturi. Iata cateva din premierele care te asteapta in salile de cinematograf in aceasta luna!

Thor: Intunericul


Regia: Alan Taylor
Distributia: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins
Gen: Aventuri, Fantastic, Actiune

Premiera: 9 noiembrie

Thor se intoarce sa salveze Pamantul din calea unui dusman caruia nici macar Odin sau Asgard nu ii pot face fata. In aceasta pelicula, zeul va avea parte de cea mai periculoasa aventura a sa de pana acum, o calatorie care il va reuni cu Jane Foster, dar care il va forta sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.



Avocatul


Regia: Ridley Scott
Distributia: Brad Pitt, Penelope Cruz, Javier Bardem, Cameron Diaz, Michael Fassbender
Gen: Drama, Thriller

Premiera: 15 noiembrie

Un avocat (Michael Fassbender) care are nevoie de bani intr-un timp foarte scurt accepta propunerea personajului interpretat de Brad Pitt de a intra intr-o afacere cu droguri care ar urma sa ii aduca un profit foarte mare. Lucrurile nu merg insa asa cum au fost planuite si avocatul lupta sa isi salveze viata.

Jocurile foamei: Sfidarea

Regia: Francis Lawrence
Distributia: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Woody Harrelson
Gen: Actiune, SF

Premiera: 22 noiembrie

Katniss Everdeen s-a intors cu bine acasa dupa castigarea, alaturi de Peeta Mellark, a celei de-a 74-a editii a Jocurilor Foamei. Totusi, bucuria de a-si revedea familiile nu dureaza mult pentru cei doi protagonisti, intrucat acestia sunt fortati sa faca Turul Invingatorilor in toate districtele.

Pe drum, Katniss simte ca ceva nu este in regula si ca se pregateste o revolta, insa Capitolul detine in continuare controlul in timp ce o alta editie a Jocurilor Foamei se pregateste.



Majordomul

Regia: Lee Daniels
Distributia: Alex Pettyfer, Forest Whitaker, Jane Fonda, John Cusack, Robin Williams, Cuba Gooding Jr.
Gen: Biografic, Dram

Premiera: 29 noiembrie

Cecil Gaines a crescut in America anilor '20 ca servitor in casa unei familii de albi. Apoi ajunge valet la un hotel, insa unul atat de eficient incat, in 1950, devine majordom la Casa Alba. Aici, el lucreaza sub mandatele a numai putin de opt presedinti americani. In acest timp, Cecil devine martorul a numeroase momente istorice ale SUA.



Foto: Tasticfilm.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea