Filme

#premiere #filme #luna noiembrie

Premierele lunii noiembrie

Si-n luna noiembrie cinefilii romani au parte de filme pe saturate. Nu mai putin de 13 productii se aliniaza la start, asteptand cuminti intalnirea cu spectatorii.

Primul de pe lista cu filme numai bune de urmarit in aceasta luna este “Despre alte mame”, o drama romaneasca despre cinci tineri care realizeaza un documentar despre destinele oamenilor de pe peroanele unei gari.

Daca ti-a placut “The Hangover”, inseamna ca poti merge linistit sa vezi “Due Date”, noua pelicula semnata de acelasi Todd Philips .  Se anunta o comedie de zile mari, cu multe masini distruse si cu Robert Downey Jr. si Zach Galifianakis in rolurile principale.

“The Girl Who Kicked the Hornet's Nest”, ultimul film al trilogiei Millenium, loveste tot pe 5 noiembrie. Pelicula urmareste tentativa lui Lisbeth Salander de a-si demonstra nevinovatia in sala de judecata si de a demasca oficialii corupti din institutiile guvernamentale din Stockholm, care nu ii protejeaza pe inocenti de abuzuri si violente.

Din 12 noiembrie va rula pe marile o noua productie autohtona: “Medalia de onoare”. In filmul regizat de Peter Calin Netzer ne reintalnim cu marele actor Victor Rebengiuc, in rolul unui septuagenar care primeste din greseala o medalie de onoare acordata cu prilejul aniversarii a 50 de ani de la incheierea celui de-al doilea razboi mondial.  

Scott Pilgrim vs. the World  este o noua comedie cu simpaticul Michael Cera, pe care care unii dintre voi il stiti din productiile “Juno” si “Superbad”. Cera este de data aceasta Scott Pilgrim, un somer care activeaza intr-o trupa rock.  Pilgrim se indragosteste pana peste cap de Ramona Flowers, pentru inima careia va trebui sa se lupte cu o adevarata armata compusa din fostii iubiti ai Ramonei.

“Unstoppable” ruleaza in cele din urma si la noi, incepand cu 12 noiembrie. Drama regizata de Tony Scott, in care il vom revedea pe Denzel Washington, are la baza cazul real al unei companii de cale ferata,  care se straduieste sa evite o catastrofa feroviara ce ar putea afecta un oras extrem de populat din SUA.

In aceeeasi zi isi face aparitia pe marile de la noi comedia cu adolescenti "Easy A". In distributia filmului figureaza: Cam Gigandet, Emma Stone, Amanda Bynes.

Trei premiere se anunta pentru data de 19 noiembrie, Prima productie este “Takers”, o pelicula de actiune despre o gasca de infractori din Los Angeles si modurile inedite in care acestia reusesc sa sparga mai multe banci, fara ca politia sa le dea de urma.

Cu Kristen Bell , Sigourney Weaver si Jamie Lee Curtis va veti intalni in “You Again”,  povestea amuzanta a unei tinere care descopera ca fratele sau intentioneaza sa se casatoreasca cu rivala ei din liceu.

Dupa ce l-am vazut in aceasta primavara in rolul lui legendarului haiduc Robin Hood, Russell Crowe se intoarce pe marile ecrane cu “The Next Three Days”. Crowe joaca rolul lui John Brennan, un profesor a carui sotie este condamnata la inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o.

In micul port al Sulinei soseste o telegrama din Franta: Luca, pe care toata lumea il stia ingropat de mai bine de 50 de ani in cimitirul de la marginea orasului, tocmai a murit. Sora lui, Magdalena, insotita de fiul ei, Nae, trebuie sa plece in Franta pentru a lua in primire “mostenirea”. In acest fel incepe “Europolis”, drama fantastica romaneasca, a carei premiera va avea loc pe 26 noiembrie.

Tot din 26 noiembrie, amatorii de pelicule frantuzesti se pot delecta cu "Partir", o drama cu Kristin Scott Thomas in rolul principal.

Ultimul de pe lista este totodata si cele mai asteptat film al lunii: “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I”. In cea de-a saptea pelicula din franciza “Harry Potter”, bazata pe besteller-urile scriitoarei britanice J.K. Rowling, tanarul vrajitor impreuna cu prietenii sai trebuie sa  indeplineasca o misiune dificila: aceea de a gasi si distruge “talismanele mortii” detinute de Lordul Intunecat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea