Filme

#comedie #sean penn #megan fox #drama #premiere 2013 #mizerabilii

Premierele lunii ianuarie 2013 in cinematografe

Filmele lunii ianuarie 2013 sunt asteptate cu mare interes de catre cinefilii de pretutindeni. In perioada urmatoare, pe marile ecrane vor fi prezentate o serie de filme asteptate cu nerabdare, nu doar datorita promovarii intense, ci si a povestilor impresionante.

This is 40

 

Asa-i la 40 de ani!

Cu Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel si Megan Fox in rolurile principale, "This is 40" este o comedie care prezinta un cuplu in apropierea pragului de 40 de ani. 

Dincolo de stresul provocat de varsta pe care o ating, relatia lor se mai loveste si de o alta presiune: cele doua fiice ale cuplului, care nu fac decat sa creeze probleme.

Premiera: 11 ianuarie

Gangster Squad

Elita gangsterilor

 

Actiunea dramei se petrece in anii '40, cand tot departamentul de politie din Los Angeles incearca sa expulzeze mafia din coasta de est a orasului.

Din pacate pentru conducerea politiei, seful mafiotilor, Mickey Cohen (Sean Penn) face legea in oras nu doar datorita oamenilor sai care il protejeaza, ci si politistilor corupti care ii apara spatele.

Lucrurile se schimba in momentul in care Jerry Wooter (Ryan Gosling) coordoneaza un echipaj rebel din politie si incearca sa faca ordine pe strazile din L.A.

Premiera: 11 ianuarie

Hyde Park on Hudson

Vizita regelui la Hyde Park on Hudson

Bill Murray si Laura Linney interpreteaza rolurile principale in aceasta drama, care se petrece in vara anului 1939. Actiunea se invarte in jurul lui Franklin Delano Roosevelt si a sotiei sale, Eleanor, care asteapta vizita regelui George al VI-lea si pe cea a reginei Elisabeta. Acestia din urma trebuie sa ajunga la resedinta cuplului din Hyde Park on Hudson din statul New York, iar emotiile sunt cu atat mai mari cu cat este vorba despre prima prima vizita oficiala din istorie a unui monarh britanic in SUA.

Premiera: 18 ianuarie

Les Miserables

Mizerabilii

"Mizerabilii" este una dintre cele mai asteptate productii ale lunii ianuarie. Din distributia filmului fac parte actori de valoare, precum Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe si Amanda Seyfried.

Premiera: 25 ianuarie

Sursa foto: fanpop.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea