Filme

#premiere #filme #decembrie 2010 #cinema

Premierele lunii decembrie

Ultima luna a lui 2010 aduce nu mai putin de 11 filme in cinematografele romanesti.

Luna decembrie debuteaza cu L'ilusionist, animatie frantuzeasca despre doi oameni ale caror destine se intretaie la un moment dat: EL– un batran magician, EA – o fata aflata inca la varsta cautarilor. Pelicula, a carei regie este semnata de Sylvain Chromet, va avea premiera pe 3 decembrie.

Daca esti curios sa vezi cum ar arata povestea spargatorului de nuci in varianta 3D, este cazul sa mergi in aceeasi zi la premiera lui  the nutcracker 3d. Ambitiosul proiect este regizat de Andrei Konchalovski si ii reuneste pe acelasi afis pe Elle Fanning, Nathan Lane si John Turturro.

In luna decembrie copiii au motiv de bucurie.  Ultima parte a trilogiei fantastice “Chronicles of Narnia” apare in sfarsit si la noi.  The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader urmeaza sa ruleze pe marile ecrane incepand cu data de 10 decembrie.

Tot pe 10 decembrie debuteaza Megamind, o animatie produsa de Dreamworks, studiourile care ne-au  incantat cu Shrek, Madagascar si Kung Fu Panda.  Gary Trousdale, regizorul lui Megamind, isi propune sa aduca in fata spectatorilor povestea celui mai inteligent si pagubos erou negativ pe care l-a cunoscut vreodata lumea.

Tron, pelicula S.F. din 1982, beneficiaza si de-un sequel. Este vorba despre Tron: Legacy, productia care exploreaza fascinanta si totodata periculoasa lume a programelor virtuale. Jeff Bridges, Olivia Wilde, Martin Sheen sunt doar cativa dintre actorii care figureaza in distributia S.F.-ului care va rula la noi din data de 17 decembrie.

Initial, programata pentru luna noiembrie, drama Partir, cu Kristin Scott Thomas si Yvan Attal ,  va avea premiera abia pe 17 decembrie.

Ce se intampla cu un tanar cuplu care primeste peste noapte custodia unui copil, ai carui parinti mor intr-un accident de masina? Vei descoperi tot din 17 decembrie, in comedia Life as We Know It. Regia este semnata de Greg Berlanti, un cineast care se afla abia al doilea sau lungmetraj, dar care are o experienta indelungata ca producator si scenarist. 

Fanii lui Jack Black se vor intalni cu el incepand cu 24 decembrie, in pelicula Gulliver’s Travels, o abordare moderna a povestii lui Jonathan Swift.

Tot in ajunul Craciunului te asteapta Little Fockers. Infruntarea dintre Jack Byrnes (Robert De Niro) si ginerele lui, Greg Focker (Ben Stiller) ajunge la noi culmi in a treia comedie care continua seria de mare succes inceputa cu meet the parents si urmata de Meet the Fockers.

Ultimele doua premiere ale lunii vor avea loc  data de 31 decembrie. The Town, noul film in care Ben Afleck semneaza regia si totodata interpreteaza unul dintre rolurile principale, este o adaptare dupa  romanul “Prince of Thieves” al lui Chuck Hogan.  In timp ce-si planuieste noua spargere, un hot incearca sa-si puna ordine in sentimentele care le are pentru un manager de banca si sa se fereasca de un agent FBI care incearca sa-l prinda.

Daca ti-a placut Paranormal Activity, horror-ul low budget care a dat lovitura anul trecut in box office-ul american, ar trebui sa nu ratezi nici urmarea sequel-ul acestuia, Paranormal Activity 2. Dupa ce se confrunta de mai multe ori cu tentative de intrare prin efractie, o familie monteaza camere de supraveghere in perimetrul locuintei.  Ce surprind camerele de luat vederi? Descopera singur.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea