Filme

#filme noi #filme # premiera filme #filme noi in luna mai #premiere mai

Premiere la cinema in luna mai

Luna mai se anunta a fi cu adevarat bogata din punct de vedere al premierelor cinematografice. La inceputul lunii, poti urmari la cinema filme mult-asteptate precum The Five-Year Engagement, Friends With Kids sau Safe.

The Five-Year Engagement

Un cuplu foarte fericit decide sa se casatoreasca, insa amana nunta pentru ca ea primeste o oferta de job intr-un alt oras.

Din pacate, nunta celor doi este amanata de tot felul de evenimente care, intr-un final, ii fac sa isi dea seama ca orice s-ar intampla, nu vor renunta unul la celalat nici in ruptul capului, chiar daca logodna lor este extra prelungita si dureaza... 5 ani.


Premiera: 4 mai

Extremely Loud & Incredibly Close

Extremely Loud & Incredibly Close este povestea unui pusti de 9 ani al carui tata moare in cadrul atentatelor din 11 septembrie si care paseste intr-o aventura incredibila dupa ce gaseste o cheie misterioasa. Este oare posibil ca aceasta cheie sa fie solutia pentru toate problemele copilului?

Filmul ii aduce in rolurile principale pe Tom Hanks, Sandra Bullock, Thomas Horn.


Premiera: 4 mai

Friends with Kids

Friends with Kids ii aduce in prim plan pe Jason si Julie, doi prieteni foarte buni care se cunosc inca din facultate si locuiesc in acelasi bloc, dar care nu simt nimic altceva decat o simpatie platonica. Pentru ca cei mai buni prieteni ai acestora isi formeaza in timp o familie si fac impreuna doi copii, Jason si Julie isi dau seama ca ei sunt tot singuri, asa ca decid sa faca un copil, fara sa aiba insa vreo obligatie sentimentala. Pe masura ce trece timpul, cei doi incep sa relalizeze ca planul de acasa nu se potriveste cu cei din... sanul familiei.

In rolurile principale joaca actori precum Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Maya Rudolph, Chris O'Dowd, Kristen Wiig, Jon Hamm, Megan Fox.


Premiera: 11 mai

Safe

Jason Statham interepreteaza in filmul "Safe", rolul unui barbat care isi pierde familia din cauza mafiei rusesti. Astfel, Luke incepe sa isi faca singur dreptate si, mai mult decat atat, isi doreste sa o scape pe Mei (o asiatica de 12 ani) din mainile acelorasi raufacatori. Din pacate pentru el, Luke se arunca in mijlocul unui conflict dintre mafia ruseasca, triadele chinezesti si politia corupta.

Premiera: 11 mai


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea