Filme

#filme noi #filme #premiera film # filme aprilie 2012

Premiere la cinema in aprilie 2012

In luna aprilie vei avea ocazia sa vezi la cinema o serie de filme de exceptie. Printre acestea se numara American Reunion , The Pirates! Band of Misfits sau Intouchables.

American Reunion
Placinta Americana. Din nou pe felie

Aceasta ultima parte a seriei "Placinta americana" aduce in prim plan toate personajele cu care ne-am obisnuit. Daca Jim si Michelle, iar Vichy si Kevin s-au departit, Finch inca mai spera sa aiba o relatie cu mama lui Stifler.

Toate personajele se intalnesc acum si isi dau seama ca s-au schimbat foarte multe lucruri din vremea in care erau adolescenti.




Premiera: 06.04.2012

The Pirates! Band of Misfits
Piratii! O banda de neispraviti

Capitanul pirat este un ingamfat care isi doreste sa determine toate fiintele vii de pe mare sa se teama de el. Pentru a ajunge insa sa isi duca planul la bun sfarsit, capitanul trebuie sa plece de pe Blood Island si sa ajunga in Londra. Aici el o infrunta pe malefica regina Victoria , care uraste piratii si nu s-ar da inapoi de la nimic pentru a-i distruge.


Premiera: 20.04.2012

Intouchables
Invincibilii

Invincibilii este o poveste despre doi prieteni care provin din doua lumi total diferite. Pe de-o parte il avem pe Philippe, un aristocrat bogat, iar de cealalta parte se afla Driss, un tanar recidivist care vrea sa devina un om mai bun.


Premiera: 20.04.2012

Project X
Proiectul X

3 liceeni ar face orice pentru a deveni populari in randul colegilor, motiv pentru care se hotarasc sa organizeze o super petrecere. Din pacate, lucrurile scapa de sub control in momentul in care petrecerea incepe sa gazduiasca mai multe persoane decat erau invitate.


Premiera: 20.04.2012

Battleship
(2012)

Battleship este un film SF care are la baza lupta pentru supravietuire a planetei noastre impotriva unei forte superioare. Povestea incepe pe un vas care apartine fortelor marine americane, iar in film joaca, printre altii Alexander Skarsgard, Liam Neeson , Taylor Kitsch si Rihanna care este specialista in arme.


Premiera: 20.04.2012
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea