Filme

#paste #cinema #premiere #filme #premiere cinematografice

Premiere cinematografice in weekendul de Paste

Weekendul de Paste nu trebuie sa se traduca neaparat doar prin mese bogate in familie si relaxare in fata televizorului - nu atunci cand, in aceasta perioada, in cinematografe vor fi lansate cateva filme interesante! Iata care sunt premierele cinematografice din weekendul de Paste, dar si cu ce alte pelicule te-ar putea tenta cinema-urile din intreaga tara!


1. Pain & Gain

Un film care imbina umorul cu scenele de actiune si care ii aduce laolalta pe Mark Wahlberg, Dwayne Johnson si Anthony Mackie, "Trage tare si te scoti" are la baza o poveste adevarata, cea a unui grup de instructori de fitness din anii '90 care isi propun sa traiasca visul american. Astfel, cei trei musculosi pun la cale o rapire care, spre nenorocul lor, nu merge deloc conform planului.

Premiera: 3 mai 2013


2. 4.3.2.1

"4.3.2.1. Pentru un pumn de diamante" este un alt film care va avea premiera in cinematografele din Romania in weekendul de Paste. Thriller-ul, cu Emma Roberts si Tamsin Egerton, spune povestea a patru prietene care, in urma intersectarii cu o banda de hoti de diamante, se trezesc prinse intr-o aventura periculoasa, de neuitat, la capatul careia s-ar putea - sau nu - sa ramana in viata...

Premiera: 3 mai 2013


3. Dans la maison

Un alt thriller cu premiera in weekendul de Paste este filmul "In casa", cu Kristin Scott Thomas si Fabrice Luchini. Pelicula, o ecranizare a romanului "The Boy In The Last Row" a lui Juan Mayorga, exploreaza legatura dintre fictiune si viata reala si granita, adesea foarte fina, dintre cele doua.

Premiera: 3 mai 2013



Daca niciunul dintre aceste filme nu iti face cu ochiul, in weekendul de Paste te-ai putea relaxa vizionand alaturi de cei dragi alte pelicule captivante care ruleaza in cinematografe, precum partea a treia a francizei "Iron Man" (premiera: 26 aprilie), comedia "Mamaia", cu Stela Popescu in rol principal, SF-ul postapocaliptic "Oblivion. Planeta uitata" si animatia pentru intreaga familie "The Croods".

Sursa foto: outnow.ch

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea