Filme

#premiere cinematografice #premiere #filme #premiere weekend #premiere august #the conjuring #this is the end

Premiere cinematografice in weekendul 9-11august

Meteorologii au anuntat canicula pentru weekendul 9-11 august, insa nu ai nici un motiv sa fii suparat! Fereste-te de caldura la mall, locul unde aerul conditionat iti va face viata suportabila, si relaxeaza-te cu cateva premiere cinematografice care vor rula pe marile ecrane in acest sfarsit sa saptamana.

Iata peliculele care se vor lansa in Romania in weekendul 9-11 august 2013!


1. Epizoda u zivotu beraca zeljeza (Un episod din viata unui culegator de fier vechi)

Gen: Drama
Distributie: Nazif Mujic, Sandra Mujic, Semsa Mujic, Senada Alimanovic
Regia: Danis Tanovic

Semi-documentarul lui Danis Tanovic a fost recompensat cu Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film de la Berlin de anul acesta.

Pelicula spune povestea unei familii de rromi, condusa de Nazif, care traieste de pe urma colectarii de fier vechi. Sotia sa, Senada, este mama a doi copii si isi petrece toata ziua avand grija de cele doua fetite ale cuplului. Intr-o zi insa Senada are dureri mari in abdomen si ajunge la spitalul din primul oras.

Doctorii ii spun ca sarcina s-a oprit din evolutie si fatul trebuie scos din pantece altfel femeia face septicemie. Problema este insa ca Senada nu are asigurare medicala si nici 500 de euro pentru operatie. Nazif se afla intr-o lupta contra cronometru pentru a-i salva viata sotiei sale.


2. The Conjuring (Traind printre demoni)

Gen: Thriller, Horror
Distributie: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor
Regia: James Wan

O alta premiera este "Conjuring". In 1971, familia Parren s-a mutat intr-o ferma parasita din Rhode Island, insa curand lucruri ciudate au inceput sa li se intample. Pentru ca ajung sa traiasca in teroare, fiind prinsi intr-un cosmar real, Carolyn Parren apeleaza la celebrii specialisti in paranormal Ed (Patrick Wilson) si Lorraine Warren (Vera Farmiga).

Nu trece mult timp si investigatorii se trezesc in cel mai complicat caz din viata lor, avand de-a face cu o entitate demonica. Filmul este bazat pe fapte reale.


3. This Is the End (Acesta e sfarsitu')

Gen: Comedie, Science-fiction
Distributie: Jonah Hill, Emma Watson, Seth Rogen, James Franco, Rihanna
Regia: Evan Goldberg, Seth Rogen

In timp ce se distreaza la o petrecere data de bunul lor prieten, actorul James Franco, Seth Rogen si Jay Baruchel, precum si multe alte celebritati se trezesc in mijlocul unor evenimente bizare care devasteaza orasul Los Angeles. Apocalipsa le pune la grea incercare prietenia, iar pentru a iesi castigatori trebuie sa lupte cu ei insisi.



Sursa foto: scifidramaqueen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea