Filme

#oz the great and powerful #filme cinema #premiere cinema #Pozitia copilului #martie 2013 #premiere filme #filme martie #Snitch # Stand Up Guys

Premiere cinema: la ce filme mergem in weekendul 8 - 10 martie

Maine este Ziua Femeii si nu stii ce cadou sa-i faci? Ia-o de mana si rezervati un loc la cinematograf, unde va puteti delecta cu filme de calitate. 8 Martie este si ziua premierelor sfarsitului de saptamana, asa ca ai de unde alege. Noi iti recomandam cateva pelicule la care sigur nu te vei plictisi.


Oz: The Great and Powerful

Regia: Sam Raimi
Distributia: Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, James Franco

O noua productie cinematografica marca Disney, povestea incepe odata cu alungarea lui din Kansas a lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile. El ajunge astfel pe Taramul lui Oz, un loc plin de viata si crede ca a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos si s-ar putea imbogati. La scurt timp insa, cunoaste trei vrajitoare de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si Glinda (Michelle Williams), care nu sunt sigure ca acesta este marele vrajitor pe care il asteptau cu totii.


Pozitia copilului

Regia: Calin Peter Netzer
Distributia: Luminita Gheorghiu, Bogdan Dumitrache

Poate cel mai asteptat film romanesc, dupa ce tocmai a luat premiul Ursul de Aur la Berlin, "Pozitia copilului" are maine premiera in Romania. Este un film despre traumele sufocarii copiilor prin dragoste si despre amprentele pe care le lasa parintii asupra personalitatii copiilor.

Pelicula este, totodata, o radiografie a high-class-ului romanesc contemporan si vorbeste despre trafic de influenta si coruptie la nivel mic, in institutiile de baza ale societatii si extensiile acestora asupra intregului sistem socio-economic din Romania de azi.


Snitch

Regia: Ric Roman Waugh
Distributie: Dwayne Johnson, Barry Pepper, Susan Sarandon, Jon Bernthal

Filmul este inspirat din fapte reale si spune povestea unui tata al carui fiu este acuzat pe nedrept de trafic de droguri, primind astfel o pedeapsa de 10 ani. Disperat sa-si salveze fiul, tatal face un pact cu politia, fiind de acord sa lucreze ca agent sub acoperire intr-un cartier de droguri.


Stand Up Guys

Regia: Fisher Stevens
Distributia: Al Pacino, Christopher Walken, Alan Arkin

Doi fosti mafioti incearca sa refaca vechea gasca pentru a petrece impreuna ultimele ore, inainte ca unul din ei sa fie nevoit sa-si ucida prietenul. Din acest punct, lucrurile iau o turnura neasteptata, care te lasa fara suflare.

Sursa foto: cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea