Filme

#totul despre sex #dvd #precoamnda

Precomanda acum filmul Totul despre sex 2 si castigi zeci de premii originale!

La doi ani de la aparitia pe DVD a primului film din seria Totul despre sex, Pro Video pregateste lansarea pe Blu-ray si DVD a celei de-a doua parti a faimoasei serii. Pana atunci insa, Totul despre sex 2 poate fi rezervat in avans si in exclusivitate de pe site-ul provideo .ro, odata cu super-promotia de Precomanda , prin care se pot castiga  zeci de premii originale marca Totul despre sex 2.

In perioada 27 septembrie – 25 octombrie, toti cei care vor precomanda DVD-ul sau pachetele speciale inaintea lansarii oficiale, vor avea posibilitatea de a castiga premii originale precum genti, ochelari de soare, brelocuri sau agende. DVD-ul in editie speciala pe 2 discuri, varianta Combo care contine filmul pe Blu-ray si DVD, dar si Pachetul special Totul despre sex 1 si 2, gandite pentru fanele seriei, dar nu numai, le vor da acestora sansa sa se bucure de o multime de premii promotionale atragatoare. Premiile se vor acorda in limita stocului disponibil

Prietenia, distractia, dar mai ales pasiunea pentru moda anima din nou viata celor patru prietene: Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Katrall), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon). Ce se intampla dupa ce spui mult doritul ,,Da”? E posibil ca viata de zi cu zi sa se transforme in ceea ce si-ar dori orice femeie, insa nu si in Totul despre sex 2 unde mereu vor aparea cateva surprize.

De asta data cele patru prietene parasesc New York-ul pentru o aventura fabuloasa in cel mai exotic tinut de pe Pamant, unde distractia se tine lant, iar totul pare invaluit in mister. Mica lor escapada vine la momentul oportun in existenta fiecareia, mai ales ca le va oferi ocazia de a se redescoperi pe sine si de a-si pune ordine in viata. Pana la urma, uneori e bine sa iti petreci ceva timp doar cu fetele!

Regizat de Michael Patrick King care semneaza si scenariul peliculei si bazat pe celebra serie TV creata de Darren Star, Totul despre sex 2 abunda in umor si scene senzationale, recreand cu succes acea atmosfera specifica cu care cele patru protagoniste si-au obisnuit deja fanii.
 
Precomanda acum Totul despre sex 2 de pe site-ul provideo.ro si poti fi unul dintre castigatorii numeroaselor premii puse la bataie!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea