Filme

#_piratii-din-caraibe-cufarul-mortului-2006

Piratii prinsi in capcana sequel-ului

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl a facut ravagii in Box Office in vara lui 2003 insa in vara 2006 se pare ca Dead Man’s Chest sufera de un blestem, acela al continuarii.
In Pirates of the Caribbean , Johnny Depp, este intr-o aventura pe mare condimentata cu idile si intamplari supranaturale insa in sequel-ul depre care vorbim, parca Depp si-a pierdut sarmul de pirat.
Maimutarelile lui Sparrow nu sunt deolc hazlii iar luptele cu sabii nu mai atrag atat de mult audienta. Totul pare doar un scenariu de Disneyland.
Sparrow care incearca sa scape de onorarea unui pariu cu un demon al marii, Davy Jones, capitan al vasului Flying Dutchman, creaturile mai mult dezgustatoare decat ingrozitoare, fac parte dintr-o poveste neclara. Doar machiajul e bine realizat. Astfel il avem pe actorul englez Bill Nighy transformat intr-o caracatita mergatoare.
Keira Knightley si Orlando Bloom s-au imbarcat din nou pe vas in al doilea voiaj ca Elizabeth Swann si Will Turner, iubitii santajati de un lord englez ( Tom Hollander ).
Se pare ca Ted Elliott si Terry Rossio, o parte din echipa care a participat si la filmarile Curse of the Black Pearl, si-au epuizat resursele de imaginatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea