Filme

#premiera film #filme 2013 #percy jackson #sea of monsters #film mitologic #logan leerman

Percy Jackson: Sea of Monsters - Aventura mitologica merge mai departe!

Continuarea peliculei cu subiect mitologic "Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief" ii readuce in prim-plan pe eroii semizei intr-o noua serie de aventuri fantastice, in cautarea miticei Lani de Aur. "Percy Jackson: Sea of Monsters" va avea premiera in SUA in data de 7 august, iar in Romania, in data de 23 august 2013.

"Percy Jackson: Sea of Monsters" are la baza romanul cu acelasi nume scris de Rick Riordan si va rula in cinematografe in format 3D. Pelicula poarta semnatura regizorului Thor Freudenthal, cu un scenariu semnat de Marc Guggenheim.


Percy Jackson: Sea of Monsters - Sinopsis

Percy Jackson (Logan Leerman, Charlie din "The Perks of Being a Wallflower"), fiul zeului marilor, Poseidon, porneste intr-o noua aventura, impreua cu amicii sai semizei, cu scopul de a salva copacul magic care le protejeaza casa impotriva celor care le doresc disparitia.

De aceasta data, Percy se avanta in involburata Mare a Monstrilor - sau, in limbaj profan, Triunghiul Bermudelor - pentru a gasi Lana de Aur, dar si pentru a opri un dusman periculos - Cronos - care asteapta ocazia potrivita pentru a se razbuna pe zei.


Percy Jackson: Sea of Monsters - Trailer



Percy Jackson: Sea of Monsters - Distributie

"Percy Jackson: Sea of Monsters" ii readuce pe tinerii Logan Leerman si Alexandra Daddario in rolurile celor doi semizei prieteni, Percy si Ananbeth, dar si nume importante din cinematografia americana, precum Sean Bean (Zeus), Stanley Tucci (Dionisos) si Anthony Head (Chiron).

Lor li se alatura Brandon T. Jackson (Grover Underwood), Leven Rambin (Clarisse La Rue), Jake Abel (Luke Castellan), Nathan Fillion (Hermes), Douglas Smith (Tyson) si Paloma Kwiatkwoski (Thalia Grace).


Percy Jackson: Sea of Monsters - Detalii de productie

Filmarile peliculei "Percy Jackson: Sea of Monsters" au inceput in aprilie 2012 si s-au incheiat in ianuarie 2013. Filmul de aventuri ar fi trebuit sa fie lansat in data de 15 mai 2013. Cu toate acestea, premiera sa a fost devansata ulterior si programata pentru luna august 2013.

Filmarile s-au derulat in Vancouver, Canada, cat si in New Orleans, SUA.

Sursa foto: screencrush.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea