Filme

#pentru romania #cinematografe #pelicula #premiera #film

"Pentru Romania" – un film fascinant care imbina trecutul si prezentul

Daca esti pasionat de filme si de istoria Romaniei, poti urmari incepand de astazi, 5 octombrie, pelicula "Pentru Romania". Pelicula este una atipica, care imbina istoria din timpul dacilor cu cea contemporana, pe care o traim zilnic.

 

Doi razboinici daci ajung in prezent si descopera o Romanie care ii pune pe ganduri. Intriga filmului regizat de Andrei Barbat ii poarta pe protagonisti intr-o calatorie plina de adrenalina, la finalul careia soarta Romaniei va fi schimbata pe veci.

O echipa ambitioasa de tineri a realizat o productie cinematografica inedita, care isi doreste sa impleteasca istoria cu evenimente din prezent, intr-o aventura ce abunda in efecte speciale, pilde si intrigi politice. "Pentru Romania" prezinta scene de lupta care se desfasoara de la Otopeni pana in Londra si din Bucuresti pana la Sarmizegetusa. intreaga actiune se invarte in jurul ideii principale de patriotism, de a-ti iubi tara si a lupta pana la capat pentru a o pastra, de a lupta pentru tara ta.

"Prin filmele si proiectele pe care le facem ne propunem sa oferim publicului un alt tip de cinema: un cinematograf cu filme pentru publicul de toate varstele si nu unul adresat festivalurilor de premii in care publicul este select si restrictionat", au declarat reprezentantii Dacron Productions, cea care se afla in spatele lungmetrajului.

Din distributie fac parte: Andrei Barbat (cel care semneaza si scenariul si regia lungmetrajului), Alexandru sinca, Silvana sorop, Madalin Alexandru Negoita, Radu Valahu, Michael Douglas, Marlon Kameka, Samuel Caruso, Daniel Maya, Laurentiu Dima.

Premiera filmului va avea loc astfel:

  • Bucuresti: 5 octombrie - Cinema Europa si Cinema Glendale
  • Targu Mures: 11 octombrie - Cinema Arta
  • Petrosani: 11 octombrie - Cinema Victoria
  • Caransebes: 11 octombrie - Cinema Luna
  • Resita: 11 octombrie - Cinema Dacia
  • Slatina: 25 octombrie - Cinema Slatina
  • Pitesti: 8 noiembrie - Cinema Trivale
  • Sfantu Gheorghe: 29 noiembrie - Cinema Arta Művész Mozi by Cityplex

In plus, pe 7 Decembrie, "Pentru Romania" va fi disponibila pe platforma Vimeo On Demand, atat pentru romani, cat si pentru spectatorii din strainatate, pelicula fiind subtitrata in limba engleza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea