Filme

#filme noi #filme #premiera film #oslo 13 august

Pelicula "Oslo, 31 august" va avea premiera in Romania, vineri, 13 iulie

Productia "Oslo, 31 august", care reprezinta o adaptare a romanului "La feu follet", de Pierre Drieu La Rochelle, va avea premiera pe marile ecrane din Romania, vineri, 13 iulie.

Pelicula, care a castigat locul intai la Festivalul International de Film Transilvania de anul acesta a fost prezentata si in cadrul Festivalului de Film de la Cannes (2011), in sectiunea Un Certain Regard.

"Oslo, 31 august" are regia semnata de Joachim Trier, cunoscut si pentru munca sa la scurtmetrajele "Pieta" (1999), "Still" (2001) si "Procter" (2002).

In legatura cu tema filmului, Trier a subliniat ca si-a dorit sa comprime actiunea din roman, "care se intinde pe o perioada prea lunga" si sa transforme totul intr-o poveste scurta:

"Am vrut ca filmul sa semene cu odiseea unei zile, care evita prezentarea tuturor personajelor pe care Anders (n.r- personajul principal) ar fi putut sa le intalneasca".


Foto: cinemarx.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea