Filme

#filme noi #filme #filme 2012 #activitate paranormala #activitate paranormala 4

Paramount a confirmat "Activitate Paranormala 4"

Dupa ce a treia serie din Activitate Paranormala a reusit sa stranga 108 milioane de dolari numai in SUA si 200 de milioane in toata lumea, putini mai sunt cei care cred ca urmeaza si o a 4-a parte a filmului. Ei bine, cei de la Paramount au confirmat ca Activitate Paranormala 4 va fi pe marile ecrane in acest an, pana de Halloween.

Thrillerul realizat la buget redus a adus totusi castiguri substantiale studioului Paramount, motiv pentru care acestia au decis sa faca si o a 4-a serie a filmului. In mod normal un profit de 200 de milioane nu este foarte mare, insa avand in vedere ca bugetul alocat filmului a fost de 5 milioane de dolari, suma finala este mai mult decat probabil sperau producatorii.


Deocamdata nu au fost oferite informatii despre scenariu sau regie, insa se asteapta ca mai multe detalii sa apara in lunile care urmeaza, perioada in care vor incepe si filmarile. Intre timp, s-a mentionat doar ca data de lansare a filmului va fi in luna octombrie a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea