Filme

#_propunerea-2005

One must live, one must die, one must decide

Australia, 1880. Charlie ( Guy Pearce ), Arthur ( Danny Huston ) si Mickey Burns sunt talhari – the good, the bad and the innocent, in The Proposition , un western australian regizat de John Hillcoat .

Dupa ce Charlie si Mickey sunt capturati de politie, viata tuturor atarna de un fir de ata. Pentru a-l salva pe Mickey de la spanzuratoare, Charlie Burns (Guy Pearce) trebuie sa-l gaseasca si sa-l ucida pe fratele cel mare, Arthur, considerat a fi cel mai periculos din banda.

O poveste trista despre frati, alegeri si violenta, pe un fundal sonor marca Nick Cave si un scenariu semnat de acelasi Nick Cave.
Ei bine, da, nu e o coincidenta de nume.
O veche cunostinta a regizorului John Hillcoat, Nick Cave urma sa scrie muzica pentru film dar nefiind multumit de modul cum evolua scenariul a ajuns sa-l scrie el insusi.

Un film inchegat (poate de la atata sange), dur, cu impuscaturi , salbaticie, praf, muste si apusuri de soare sfasietoare.

Cred ca v-ati dat deja seama ca The proposition nu e tocmai un film pe care sa-l vedeti de Craciun asa ca .. grabiti-va sa-l vedeti inainte. Merita!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea