Filme

#film #premiera #lansare romania #lansare film #One Direction

One Direction - Astia suntem

Superstarurile internaţionale Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles şi Louis Tomlinson îţi prezintă debutul lor pe marele ecran.

Regia: Morgan Spurlock

Cu: Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik
 
Premiera in Romania: 30.08.2013
 
Distribuitor in Romania: IntercomFilm Distribution
 
Superstarurile internaţionale Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles şi Louis Tomlinson îţi prezintă debutul lor pe marele ecran: ONE DIRECTION: ĂŞTIA SUNTEM. E mai mult decât un concert filmat sau un documentar despre un turneu, acest film este şansa de a face cunoştinţă cu cea mai grozavă formaţie din lume. Filmat în timpul turneului lor mondial care i-a purtat pe marile arene ale lumii -- din Mexic şi până în Japonia, sau vestita arenă O2 din Londra – filmul combină secvenţe efervescente din concerte cu interviuri pe viu, imagini din culise, pentru a oferi o perspectivă unică asupra talentului, trudei şi dificultăţilor care se contopesc în destinul formaţiei One Direction. Este o poveste remarcabilă a unor băieţi cu origini modeste, care au reuşit să devină staruri peste noapte, propulsaţi fiind de fanii lor, în cadrul unui fenomen fără precedent, care a permis formaţiei One Direction să cucerească lumea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea