Filme

#pinkville #razboiul din vietnam #film #shia labeouf #oliver stone

Oliver Stone si Shia LaBeouf lucreaza la un film despre Razboiul din Vietnam

Oliver Stone planuieste sa-l recruteze din nou pe Shia LaBeouf pentru un viitor proiect despre Razboiul din Vietnam .

Regizorul a lucrat cu drama , si a fost impresionat de talentul tanarului actor. Asa ca Stone i-a propus acestuia o noua colaborare.

Potrivit IGN, Stone afirma ca LaBeouf este foarte interesat de subiectul Razboiului din Vietnam datorita faptului ca tatal sau a fost pilot de elicopter in timpul acestui conflict armat . Cineastul i-a oferit lui Shia in film rolul lui Hugh Thompson, un pilot de elicopter. Channing Tatum fusese propus initial pentru a intra in pielea acestui personaj.

Filmul se numeste , iar actiunea este plasata in martie 1968 cand a avut loc masacrul de la My Lai. Drama de investigatie il are in prim plan pe Thompson care a fost martor la uciderea unor civili nevinovati de catre soldatii americani si a raportat apoi crimele, incercand impiedicarea unor evenimente asemanatoare.

Productia lui Pinkville ar fi trebuit sa inceapa in sud-estul Asiei inca din 2007, dar a fost anulata din cauza grevei scenaristilor. Printre actorii care au fost contactati de Stone pentru a juca in film se numara Bruce Willis, Woody Harrelson, Xzibit, Michael Pitt, Toby Jones, Cam Gigandet si Michael Pena.

Shia LaBeouf va putea fi vazut in vara lui 2011 in cel de-al 3-lea film al seriei Transformers, Dark of the Moon. Intre timp, Oliver Stone lucreaza la Savages, un alt proiect la care semneaza regia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea