Filme

#film horror #film insidious #insidious

O noua parte a filmului horror Insidious se afla in lucru

O noua parte a filmului horror " Insidious " va continua sa imprastie teama si teroarea in randul publicului amator de productii cinematografice de groaza. Compania FilmDistrict a anuntat ca echipa originala se va reuni in formatie completa pentru filmarea infricosatorului "Insidious 2".

Regizorul James Wan si scenaristul Leigh Whannell isi doresc repetarea succesului primei parti a filmului, care le-a adus vanzari de 155 de milioane de dolari la nivel international. Echipa de productie si-a planificat debutul muncii spre sfarsitul acestui an, ceea ce inseamna ca lansarea va avea loc cel mai probabil in anul 2013, in cinematografele americane.

Prea multe detalii despre Insidious 2 nu sunt deocamdata disponibile. Wan si Whannell au refuzat sa se pronunte daca actorii principali ai filmului, Patrick Wilson si Rose Byrne , vor juca si in partea a doua.

"Insidious" a fost lansat in 2011 si vorbeste despre un spirit intunecat care bantuie viata unui cuplu casatorit. Dupa ce fiul lor cade intr-o coma profunda, parintii acestora decid sa se mute pentru a scapa de fenomenele paranormale. Pana la urma, cei doi realizeaza ca entitatea ii urmareste oriunde merg.

Productia filmului a costat doar 1,5 milioane de dolari, adunand in final un profit de 54 de milioane de dolari doar in SUA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea